zaterdag 18 december 2010

Geschreven Blog - "Nadat er van alle ouders, broers en zussen al knuffelend en kussend afscheid was genomen..."

 Dag lieve kijkbuiskindertjes, och och och,  Jaap aan de blog.
Vandaag was het zover Jeroen de Grote a go go.
Om 10 uur verzamelden zich alle acteurs en actrices in Theater Young Ones (nouja allemaal, er zijn van die Rotterdamsen die met hun laatste beetje vertrouwen in de NS de trein namen, en toch weer zwaar teleur werden gesteld met een fijne 4 uur rijden naar Zwolle die gekste). Nadat er van alle ouders, broers en zussen al knuffelend en kussend afscheid was genomen, kregen allen een speech van der Jeroenmaster met bijpassend hoofddeksel en werden enkele personen voorgesteld aan de crew.
Na dit schouwspel was er zo als gewoonlijk een heerlijke training onder leiding van Nard himself. En ja hoor toen begon het repeteren, de kou viel mee en iedereen ging er vol voor en na een uurtje te hebben gespeeld was het al weer tijd voor een lunch, hier gulzig werd verorberd, waarna het repeteren weer gestaag doorging. En na een 4 uur repeteren was het tijd voor een heerlijke welverdiende maaltijd gemaakt door de huischef Joost alias Kokkie. En ja hoor na die pasta de Kokkie ging het repeteren weer gewoon door tot om half 11 het eindsignaal klonk en iedereen ging chillen alvorens te gaan pitten. Als laatste nog even de hoogte- en laagtepunten van deze dag:

De vreselijk uitziende val van kleine Marieke (Burger) met buggy en al, die gelukkig na afloop bleek mee te vallen. Ze maakt het wel.

Het proberen te zingen van de tekst van het ene liedje op de melodie van het andere, en nee dat klonk inderdaad niet (het was wel leuk geprobeerd)

Het constante zingen van liedjes door iedereen onderbroken door het “Stilte!,” van Kriek en daarom ook nu het liedje van de dag (dat wordt hopelijk doorgezet in volgende blogs) “ I’m dreaming of a whittttte Christmas”

Namens uw favoriete blogger, Jaap

Jaap achter de flipperkast

Jeroen heet iedereen welkom

En er wordt gerepeteerd
Jaap schrijft zijn blog
 foto's: Sarah, Wouter, Doron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten