dinsdag 4 januari 2011

Blog van de ouders - "Natuurlijk hadden we eerst onze twijfels of het niet veel te zwaar zou zijn..."

Natuurlijk hadden we eerst onze twijfels of het voor onze (kleine) Marieke niet veel te zwaar zou zijn om én te gaan logeren in de Kerk én zoveel te repeteren. Maar met goede afspraken kom je een heel eind, zo blijkt maar weer. Marieke heeft het ontzettend naar haar zin gehad, iedereen paste op haar én ze lette zelf ook heel goed op, dus het werd één groot feest. Marieke heeft het alleen maar leuk gehad, vond de voorstellingen fantastisch en heeft heel veel geleerd deze kerstvakantie.
Voor ons was het wennen dat Marieke zo lang uit logeren ging, maar ach, af en toe even binnenwippen, een keertje helpen bij het koken (ook enorm leuk, een echte aanrader, want je hoort er ook een heel klein beetje bij dan) en zo hielden we toch de vinger aan de pols.
De beloning was natuurlijk de première, want toen konden wij ook zien waar iedereen zo hard aan gewerkt had. De voorstelling overtrof al onze verwachtingen, prachtig, wat jullie met z’n allen hebben gemaakt in deze toch vrij korte periode. Én gezellig, dat Marieke na de première even mee naar huis ging, al vond zij het heel leuk om vrijdag meteen weer naar de Kerk te gaan, ze miste iedereen toch wel...
Op 2e Kerstdag zijn we nog een keer gaan kijken en ook dat was heel gezellig, omdat de sfeer in de Kerk natuurlijk al geweldig is en dan nog de warme chocolademelk, de glühwein, kerstkransjes en ... moet ik nog verdergaan?
Kortom, mocht er in de toekomst nog eens een productie komen waar Marieke aan mee kan (en mag) doen, hebben wij geen enkele twijfel meer, van ons mág ze!

Léon Burger & Tiny Doosje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten